Blog

Iluminatul LED în magazine și restaurante – cum folosești luminile eficient

iluminatul led in magazine

Iluminatul LED in spatii publice, cum ar fi restaurante, hoteluri, magazine sau cafenele este un instrument exrem de important pe care il avem de partea noastra pentru atragerea clientilor. Luminile contribuie la starea lor de bine, ceea ce ii va face sa pertreaca un timp mai placut in localul sau magazinul dvs. Un iluminat bazat pe tehnologia cu led va aduce doar avantaje: lumini cu consum scazut, luminozitate si temperaturi de culoare precise si facil de cobntrolat, si nu i ultimul rand – design inovativ.

Vezi oferta noastra de Corpuri de iluminat interior

Iluminatul LED în magazine

iluminatul led in restaurant

În magazine si centre comerciale iluminatul va trebui sa se concentreze direct asupra produselor sau a zonelor de expunere. Nu trebuie neglijat nici iluminatul ambiental, dar acesta trebuie sa fie indirect, pt a crea o atmosfera placuta.

In funtie de impactul pe care diferite produse din mazain doriti sa il creeze putem controla:

  • temperatura de culoare – putem opta pt diverse culori sau nuante ale albului
  • intensitatea luminoasa – aceasta poate fi amplificata pt un produs “vedeta” sau produse la promotie
  • dispersia luminoasa – putem regla unghiul de dispersie al fasciculului pt a pune in evidenta un produs

Iluminatul LED în restaurante

In restaurante sau cafenele ilumatul ambiental este unul din elementele care poate face diferenta. Atentia la culori, nuante, va trebui sa fie in stransa legatura cu designul specific locatiei.

  • In general in restaurante iluminatul va trebui sa fie discret si sa puna in valoare decortatiunile si particularitatile arhitecturale, iar spatiile destinate clientilor se vor lumina discret si punctiform, cu o lumina sporita asupra meselor, pt a pune in valoare aspectul plating-ului.
  • In cafenele se folosesc lumini indirecte, cu intensitate mai ridicata decat in restaurante, cu aspect cald sicoloristica specifica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *