Filtrează după preț

Controllere DMX si Dimmere (57)

Globuri Disco (18)

Efecte Lumini LED (56)

Proiectoare PAR (69)

Moving-head-uri (80)

Efecte Speciale (34)

Masini de Fum (35)

Accesorii Lumini (161)

Lumini Teatru (42)

Lasere (18)

LED Bar-uri si Blindere (28)

Sisteme Lumini Profesionale (41)

Echipamente profesionale de Lumini Club, Scena sau Bar. Luminile sunt indispensabile la scena, cluburi sau sali de evenimente. Acestea asigura atat ambientalul de culoare cat si dinamica necesara pentru evenimente reusite. La noi in stoc veti gasi aparate de lumini dinamice la pret foarte mic sau lumini inteligente bazate pe Led, controlabile digital. Oferte exclusive de reprezentant la produsele de scena Showtec si Griven in Romania. Instalatii complete lumini de club si bar ieftine cu control DMX. Lumini profesionale pentru trupe de teatru si spectacol. Seturi de lumini pentru evenimente mobile si discoteca. Accesorii pentru instalatii de scena. Puteti comanda online Lumini de scena si club sau le puteti testa in magazin

Despre lumini de club

Iluminatul ambiental si de show al unui local – fie club, pub, discoteca sau lounge bar – este pe cat de important, pe atat de greu de realizat.

Din pacate sunt multe cazuri in care se investesc sume mari, total haotic, fara a fi consultat un luminist profesionist in prealabil, efectul final fiind un amalgam de culori si de miscari nedefinite, fara nici un efect.

Sistemul de lumini de club sau scena trebuie gandit atat din punct de vedere arhitectural, conform constructiei localului, cat si din punct de verede dimanic, pt a putea pune in valoare momentele specifice activitatii clubului.

Datorita evolutiei tehnologiei, s-a facut trecerea aproape in totalitate spre lumini inteligente, care insa necesita obligatoriu si personal specializat. Cateva exemple de lumini specifice ar fi:

  • Moving-head-uri: Wash, Beam, Spot
  • Proiectoare: Led Par, Led Bar, UV, Matrix, Studio Beam, Gobo
  • Efecte Laser
  • Masini de fum, hazere, fazere, CO2
  • Stroboscoape

Toate aceste repere functioneaza pe baza limbajului DMX si cu controllere cu software specific.