Videoproiector portabil LED VP30-BAT

299 lei

Doar 2 rămase în stoc

Mini Videoproiector BENQ GV1

1.989 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Videoproiector Epson Eh Tw740

2.638 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Videoproiector BenQ TH 681

3.290 lei

• Stoc epuizat 📱📞

BenQ MH 741

4.896 lei

• Stoc epuizat 📱📞

Videoproiector EPSON EB-W41

2.677 lei

• Stoc epuizat 📱📞

Videoproiectoare si ecrane proiectie profesionale si pentru camera la preturi foarte avantajoase.

Poate ca nu exista cel mai bun videoproiector, dar va putem oferi unul potrivit pentru nevoile dumneavoastra. Puteti alege videoproiectoare BUSINESS, INTERACTIVE, HOME CINEMA, SHORT THROW sau ULTRA SHORT THROW.

Dispunem de orice tehnologie imagine ca DLP, LED, 3LCD, D-ILA, LASER sau Rezolutie FULL-HD, WUXGA, WXGA, XGA, 8K eshift si 4K. Puteti opta pentru un videoproiector echipat cu LED, cu Lampa cu descarcare sau bec HMI. In funtie de tipul aplicatiei putem recomanda un videoproiector cu diagonala dedicata sau cu format imagine pentru meciuri sau vizionare de filme. De asemenea avem si o gama completa de ecrane de proiectie, manuale sau motorizate. Avem videoproiectoare ieftine de interior sau exterior de la Benq, Epson, Panasonic, Sony, LG sau Samsung. Toate disponibile online sau in magazin

Videoproiectoarele sunt dispozitive electronice care proiectează imagini și videoclipuri pe o suprafață plană, cum ar fi un ecran de proiecție sau un perete, utilizând o sursă de lumină și tehnologie optică. Acestea sunt folosite într-o varietate de aplicații, de la prezentări de afaceri și educaționale până la divertisment la domiciliu și proiecții cinematografice.

Iată câteva aspecte importante despre videoproiectoare:

  • Luminozitate și rezoluție: Luminozitatea unui videoproiector se măsoară în lumeni și reprezintă cantitatea de lumină emisă de dispozitiv. Cu cât luminozitatea este mai mare, cu atât imaginea proiectată va fi mai strălucitoare, ceea ce este important în special în medii cu iluminare ambientală ridicată. Rezoluția se referă la claritatea și detaliile imaginii proiectate și este măsurată în pixeli. Videoproiectoarele pot avea rezoluții standard, HD (High Definition) sau chiar 4K pentru o imagine mai detaliată.
  • Tehnologie de proiecție: Există mai multe tehnologii de proiecție utilizate în videoproiectoare, printre care cele mai comune sunt DLP (Digital Light Processing), LCD (Liquid Crystal Display) și LCoS (Liquid Crystal on Silicon). Fiecare tehnologie are avantaje și dezavantaje, iar alegerea depinde de nevoile și preferințele utilizatorului.
  • Portabilitate și dimensiune: Unele videoproiectoare sunt portabile și ușor de transportat, fiind ideale pentru prezentări sau utilizare temporară în diferite locații. Altele sunt mai mari și pot fi montate permanent într-un spațiu dedicat, cum ar fi un cinematograf la domiciliu sau o sală de conferințe.
  • Conectivitate și funcții suplimentare: Majoritatea videoproiectoarelor sunt echipate cu o varietate de porturi și opțiuni de conectivitate, inclusiv HDMI, VGA, USB și Wi-Fi, pentru a permite conectarea la diverse surse audio-video. De asemenea, unele videoproiectoare pot avea funcții suplimentare, cum ar fi corecția keystone pentru ajustarea geometrică a imaginii, sau capacitatea de a reda conținut direct de pe dispozitive de stocare USB sau carduri de memorie.
  • Durabilitate și fiabilitate: Este important să se ia în considerare durabilitatea și fiabilitatea unui videoproiector, în special în mediile de utilizare intensive. Unele modele sunt mai robuste și rezistente la uzură, cu o durată de viață mai lungă a lămpii și a componentelor interne.

În concluzie, videoproiectoarele sunt instrumente versatile și utile pentru proiecții de imagini și videoclipuri într-o varietate de medii și aplicații. Cu o gamă largă de caracteristici și opțiuni disponibile, acestea pot fi adaptate pentru a satisface nevoile diferitelor utilizări, de la prezentări profesionale și educaționale până la divertisment la domiciliu și proiecții cinematografice.