Filtrează după preț

Radiouri (50)

Gramofoane (13)

Pickup-uri (98)

Discuri Vinil (580)

Audio vintage se referă la echipamentul audio care nu mai este fabricat și este considerat a fi de valoare istorică sau de colecție. Aceasta poate include o gamă largă de echipamente, cum ar fi amplificatoare cu tuburi, pickup-uri, magnetofoane și alte tipuri de echipamente audio analogice din secolul al XX-lea. Mulți entuziaști cred că echipamentele audio de epocă au o calitate unică a sunetului „caldă”, care nu poate fi replicată de echipamentele digitale moderne.

Echipamentele audio de epocă sunt adesea căutate de colecționari, audiofili și muzicieni pentru a fi utilizate în înregistrări și spectacole live. Datorită vechimii, echipamentele audio de epocă pot necesita întreținere, reparații sau restaurare și poate fi dificil să găsești piese de schimb.

Stilul clasic vintage audio al anilor 50-60 cat si stilul nostalgic al anilor 30, revin in case si cafenele. Avem reeditari exceptionale ale vechilor gramofoane sau radiouri. La noi gasesti aparate radio vintage, pickup-uri, patefoane sau tonomate in stil vechi. Stilul Vintage este perfect imbinat cu tehnologia moderna, iar la noi vei regasi cele mai interesante sisteme audio retro.