Filtrează după preț

Cabluri Audio Echipate (1)

Cabluri Audio la Metru (152)

Cabluri Alimentare si Prelungitoare (80)

Magazin specializat in cabluri audio profesionale pentru echipamente de sonorizare sau sisteme video AV

Cabluri speciale coaxilale de semnal line pentru amplificatoare, subwoofer sau boxe active. Cablu audio echipat cu conectori sau la metru pentru boxe pasive si sisteme de amplificare pentru audiofili. Cabluri speciale transparente cu conductor de cupru OFC sau hi-end cu fir de aur sau argint, pentru incinte acustice. cabluri de interconexiune echipamente, cabluri balansate, nebalansate cu sau fara ecranare. Cabluri de microfoane sau instrumente pentru scena si echipamente PA, cu mufe XLR, Jack sau Powercon. Poti comanda online cabluri audio profesionale ieftine si la pret avantajos sau le poti testa in magazin

Cablurile audio sunt componente esențiale într-un sistem audio, fiind responsabile pentru transmiterea semnalului audio între diferitele echipamente, cum ar fi preamplificatoarele, amplificatoarele, difuzoarele și alte dispozitive audio. Există o varietate de cabluri audio disponibile, fiecare având caracteristici și aplicații specifice în funcție de necesitățile și preferințele utilizatorilor. Iată câteva tipuri comune de cabluri audio:

  • Cablu RCA: Acesta este unul dintre cele mai comune tipuri de cabluri audio și este utilizat pentru conectarea echipamentelor audio, cum ar fi playerele CD, playerele de vinil, preamplificatoarele și amplificatoarele. Cablul RCA are de obicei conectori roșii și albi și este utilizat pentru a transmite semnalul stereo.
  • Cablu Jack: Acesta este un alt tip comun de cabluri audio și este utilizat pentru conectarea dispozitivelor audio, cum ar fi telefoanele mobile, playerele MP3, laptopurile și alte dispozitive portabile la difuzoare, căști sau alte echipamente audio. Conectorii jack pot fi de diferite dimensiuni, inclusiv 3,5 mm (mini-jack) sau 6,35 mm (jack standard).
  • Cablu XLR: Acest tip de cablu este utilizat în principal pentru conectarea microfoanelor, a echipamentelor audio profesionale și a echipamentelor de studio. Conectorii XLR sunt de obicei utilizati pentru a transmite semnalul audio balansat, oferind o mai bună protecție împotriva interferențelor și a zgomotelor parazite.
  • Cablu optic (Toslink): Acest tip de cabluri este utilizat pentru transmiterea semnalului audio digital între diferitele echipamente audio, cum ar fi playerele CD, playerele Blu-ray, televizoarele și amplificatoarele. Cablurile optice utilizează lumina pentru a transmite semnalul digital, oferind o transmisie de înaltă calitate și imună la interferențe electromagnetice.
  • Cablu coaxial digital: Acest tip de cablu este similar cu cablul optic, dar utilizează semnalul electric în locul luminii pentru a transmite semnalul digital. Cablurile coaxiale sunt utilizate în principal pentru conectarea echipamentelor audio digitale, cum ar fi playerele CD și amplificatoarele.
  • Cablu de boxe: Acesta este un tip de cablu utilizat pentru conectarea difuzoarelor la amplificatoare sau la alte surse de semnal audio. Cablurile de boxe sunt disponibile în diferite grosimi și lungimi, iar alegerea cablului potrivit depinde de puterea amplificatorului și de distanța dintre difuzoare și amplificator.

Acestea sunt doar câteva exemple de cabluri audio disponibile pe piață. Este important să alegeți cablul potrivit în funcție de echipamentul audio pe care îl utilizați și de cerințele specifice ale sistemului dvs. audio. De asemenea, calitatea cablurilor poate influența semnificativ performanța sistemului audio, deci este recomandabil să investiți în cabluri de înaltă calitate pentru a obține cele mai bune rezultate sonore.