Portavoce de mare putere MEG060, USB, SD, Sirena

375 lei

• Stoc epuizat 📱📞

Portavoce si Megafoane audio pentru discursuri publice si campanii electorale

O portavoce desi compacta, ofera un sunet puternic si propagare la distanta mare de pana la 1.5 km in camp deschis. Sistemul acustic tip horn ofera o eficienta maxima a difuzorului tip mid-driver. Microfonul de pe portavoce poate fi integrat pe panou sau poate fi detasabil. Unlele megafoane au memorie interna pentru a inregistra mesaje publicitare. Portavocea poate fi echipata cu player USB cu inregistrare si poate functiona ca sirena. Portavocea functioneaza cu acumulator sau baterii, pentru o mobilitate sporita. Poti alege online portavoce ieftine sau megafoane profesionale portabile cu sirena si acumulator, pentru stadioane sau anunturi.

Portavocea este un dispozitiv portabil care amplifică vocea unei persoane pentru a fi auzită mai ușor de o audiență mai mare. Aceste dispozitive sunt utilizate într-o varietate de contexte, inclusiv în conferințe, prezentări, evenimente sportive, concerte, prelegeri și în alte situații în care este necesară o proiecție vocală puternică pentru a fi auzită de către un număr mare de persoane.

Aceste portavoce tipice includ un microfon încorporat, un amplificator și un difuzor, toate încorporate într-un corp portabil și ușor de transportat. Unele modele pot avea și caracteristici suplimentare, cum ar fi conectivitate Bluetooth pentru redarea de muzică sau funcții de înregistrare a vocii.

Iată câteva caracteristici și avantaje pentru portavoce:

  • Portabilitate: Una dintre cele mai mari avantaje ale portavocei este portabilitatea sa. Acestea sunt ușor de transportat și pot fi utilizate oriunde este necesară o proiecție vocală puternică.
  • Amplificare vocală: Portavocea amplifică vocea unei persoane, permițându-le să fie auzite mai ușor de către o audiență mai mare, fără a-și supraîncărca vocea.
  • Ușor de utilizat: Majoritatea portavocei sunt ușor de utilizat, cu controale simple pentru ajustarea volumului și a altor setări. Acestea pot fi utilizate fără prea multe cunoștințe tehnice sau experiență în domeniu.
  • Reîncărcabil și autonomie a bateriei: Multe portavoce sunt alimentate de baterii reîncărcabile, ceea ce le face ideale pentru utilizare în afara sau în locuri unde nu este disponibilă o sursă de alimentare. Autonomia bateriei poate varia în funcție de model și de utilizare.
  • Diverse aplicații: Portavocea este utilizată într-o varietate de contexte, inclusiv în educație, afaceri, divertisment și în alte domenii în care este necesară o proiecție vocală puternică pentru a fi auzită de către o audiență mai mare.

În concluzie, portavocea este un instrument util și eficient pentru proiecția vocală într-o varietate de contexte și aplicații. Alegerea unui model potrivit depinde de nevoile și cerințele specifice ale utilizatorului și ale aplicației în care va fi utilizată.