Afișez toate cele 25 de rezultate

Mytek Liberty DAC

4.386 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Mytek Brooklyn DAC

7.140 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

RME ADI-2 DAC FS, Convertor AD/DA

5.404 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

CD Player Denon DCD-1600NE

5.999 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

CD Player Denon DCD-600NE

2.300 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Naim CD5 SI

6.999 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Naim NDX2

29.999 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

NAIM ND 555 inc 555 PS

144.999 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Player Marantz CD/SACD SA-12 SE

17.499 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Argon Audio SA1

1.849 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Argon Audio Nano Dac

249 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Dac-uri si streamere pentru conversia semnalului audio digital in analogic. Majoritatea dintre noi folosim cel puțin un convertor digital-analog (sau DAC) în fiecare zi. Orice dispozitiv care furnizează sunet digital – player Blu-ray, TV digital, sau smartphone – necesită un DAC sau streamer audio. Pentru a-și converti sunetul într-un semnal analog înainte de a fi transmis. Aceste DAC-uri pot fi streamere wi-fi, bluetooth, cu conectivitate optica toslink sau HDMI.

Avem in stoc streamere si dac-uri audio de la Nad, Furutech, Mytek, Nosound, Tibo, Bose si multe altele, ieftine sau la pret foarte convenabil. Puteti comanda online convertoare DAC hi-fi sau hi-end pentru audiofili sau le puteti testa in magazin.

Un streamer audio este un dispozitiv specializat care permite redarea de conținut audio de pe diverse surse de streaming online sau de pe dispozitive locale în rețeaua locală. Aceste dispozitive sunt proiectate pentru a fi conectate la sistemul audio existent și pentru a oferi acces la o gamă largă de servicii de streaming muzical, precum Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, Amazon Music și multe altele. Iată câteva aspecte importante despre streamerele audio:

  • Conectivitate: Streamerele audio sunt echipate cu multiple opțiuni de conectivitate, inclusiv Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet și chiar suport pentru conexiuni prin cablu USB sau digital optic/coaxial. Această varietate de opțiuni de conectivitate permite utilizatorilor să se conecteze la internet și la alte dispozitive audio din rețea.
  • Control și gestionare: Majoritatea streamerelor audio vin cu propriile aplicații mobile sau software de control, care permit utilizatorilor să caute, să selecteze și să redirecționeze muzica de pe serviciile de streaming, să creeze liste de redare personalizate și să controleze alte aspecte ale redării audio.
  • Calitate audio: Streamerele audio sunt proiectate pentru a oferi o calitate audio ridicată, utilizând tehnologii precum conversia digital-analogic (DAC) de înaltă rezoluție, amplificatoare de calitate superioară și suport pentru formate audio de înaltă rezoluție, cum ar fi FLAC sau ALAC.
  • Integrare în rețea: Streamerele audio sunt adesea integrate în rețelele de acasă, permițând utilizatorilor să le conecteze la alte dispozitive audio și de divertisment din rețeaua lor, precum televizoare, boxe inteligente, sisteme de sunet multi-room și sisteme de acasă inteligente.
  • Extensibilitate și actualizări: Majoritatea streamerelor audio beneficiază de actualizări de software periodice, care adaugă noi funcționalități, îmbunătățesc performanța și aduc noi servicii de streaming în lista de opțiuni disponibile. Această extensibilitate și flexibilitate le permit să rămână relevante și utile pe termen lung.

În concluzie, un streamer audio este un dispozitiv esențial pentru cei care doresc să aibă acces la o gamă largă de conținut audio de înaltă calitate din diverse surse de streaming online, precum și de pe dispozitivele locale, și să-l redirecționeze la sistemul audio existent în mod simplu și convenabil.