Filtrează după preț

Accesorii Pickup (20)

Boxe HI-FI (422)

Dac-uri audio / Streamer (25)

Doze Pickup (33)

Mobilier Hifi (17)

Receivere AV (77)

Sisteme audio HIGH END (247)

Casti HI-FI (155)

Amplificatoare HI-FI (64)

Vintage Audio (728)

Sisteme Audio HI-FI (369)

Echipamente si sisteme audio hi-fi si home-cinema pentru casa si utilizare rezidentiala la noi in magazin

Inalta Fidelitate (adesea scurtată la Hi-Fi sau HiFi) este un termen folosit de ascultători, audiofili și pasionați de audio acasă pentru a se referi la reproducerea sunetului de înaltă calitate. … În mod ideal, echipamentele de înaltă fidelitate au zgomot și distorsiuni inaudibile și un răspuns de frecvență plat (neutru, necolorat) în raza de auz a omului.

Avem in magazin incinte acustice si difuzoare hi fi, subwoofere sau boxe pentru audiofili. Importator si distribuitor de echipamente audio de la Denon, Marantz, Magnat, in Timisoara. Reduceri la boxe portabile cu bluetooth si intrari microfoane pentru karaoke. Sisteme si echipamente audio hi-fi cu boxe wireless cu acumulatori, disponibile online sau in magazin

Echipamentele audio Hi-Fi (High Fidelity) sunt concepute pentru a furniza o redare audio de înaltă calitate, captând și redând sunetul cât mai aproape posibil de forma sa originală. Aceste echipamente sunt utilizate în principal pentru ascultarea muzicii într-un mod care să ofere o experiență audio superioară și mai realistă. Iată câteva componente esențiale ale unor echipamente audio Hi-Fi:

  • Amplificator Hi-Fi: Amplificatorul este inima sistemului Hi-Fi, responsabil pentru amplificarea semnalului audio și trimiterea acestuia către boxele de redare. Amplificatoarele Hi-Fi sunt proiectate pentru a oferi o amplificare puternică și clară, fără distorsiuni sau colorări semnificative ale sunetului.
  • Boxe de redare Hi-Fi: Boxele de redare sunt componentele care transformă semnalul audio amplificat în unde sonore pe care le auzim. Boxele Hi-Fi sunt proiectate pentru a oferi o redare precisă și fidelă a sunetului, captând detaliile subtile ale înregistrării audio și oferind o reproducere echilibrată a frecvențelor.
  • Surse audio Hi-Fi: Sursele audio pot include CD playere, platoane de vinil, playere digitale, streaming media și alte dispozitive care furnizează semnalul audio către sistemul Hi-Fi. Sursele de înaltă calitate contribuie la obținerea unei redări audio de înaltă calitate și fidelitate.
  • Cabluri și conectica de înaltă calitate: Cablurile și conectica utilizate in echipamente Hi-Fi pot avea un impact semnificativ asupra calității audio a sunetului. Utilizarea cablurilor de înaltă calitate și a conectoarelor adecvate poate asigura o transmitere fidelă a semnalului audio între diferitele componente ale sistemului.
  • Preamp și procesor de sunet (dacă este cazul): Unele sisteme Hi-Fi pot include un preamplificator sau un procesor de sunet pentru a oferi control și ajustare suplimentare asupra semnalului audio înainte de amplificare și redare.
  • Accesorii pentru acustică și izolare: Accesoriile precum suporturile pentru boxe, suporturile pentru cabluri și materialele de izolare acustică pot contribui la îmbunătățirea performanței și calității sunetului într-un sistem Hi-Fi.
  • Controler de volum și telecomandă (dacă este cazul): Unele sisteme Hi-Fi includ un controler de volum sau o telecomandă pentru a oferi utilizatorului control convenabil asupra nivelului de volum și altor setări.

În concluzie, echipamente audio Hi-Fi inseamna o redare audio de înaltă calitate și fidelitate în propria lor casă. Alegerea componentelor potrivite și a configurației adecvate poate contribui semnificativ la obținerea unei experiențe audio de înaltă calitate și satisfăcătoare.