Blog

Cele mai bune boxe hi-end audio

sisteme boxe high end audio

Cele mai bune boxe hi-end audio

Hi-end audio este o clasă de echipamente si boxe audio pentru audiofili. Se bazeaza pe tehnologii de top, fara compromis in ceea ce priveste calitatea sunetului. Conceptul de boxe hi end nu este clar definit. Potrivit specialistilor din industrie, diferenta majora fara de boxele hi-fi este facuta de pret si performanta, in speta ” un echipament suficient de scump si performant pt a nu compromite muzica și sunetul “. Boxele hi-fi sunt adesea gandite pt un buget mic sau mediu, in timp ce boxele hi-end pot ajunge la costuri extrem de mari.

Cele mai bune boxe hi-end audio

Fidelitatea reproducerii sunetului poate fi evaluată aural sau folosind echipamente de măsurare dedicate. Simtul uman al auzului este subiectiv și dificil de definit. Psihoacustica este o diviziune a acusticii care studiază acest domeniu. Măsurătorile pot fi înșelătoare. Cifrele înalte sau scăzute ale anumitor caracteristici tehnice nu oferă în mod necesar o bună reprezentare a modului în care sunetele sunt percepute de fiecare persoana. De exemplu, unele amplificatoare de valve (tub de vid) produc cantități mai mari de distorsiune armonică totală, dar acest tip de distorsiune (a 2-a armonică) nu este atât de deranjant pentru ureche.

Aici sunt cateva exemple de boxe hi-end, intr-o gama de pret rezonabila, dar sunet si finisaj de top:

FYNE AUDIO F303

Varful seriei F300 este o boxa impresionanta de podea, capabila de o dinamică de scară uriașă și o articulare extrem de detaliată, la un pret foarte rezonabil.

FYNE AUDIO F501

F501 este boxa castigatoare a What Hi-fi awards 2018, pt cea mai buna boxa in segmentul de pret !

Aducând o claritate si definitie suplimentare seriei F500, difuzorul IsoFlareTM de 150 mm (6 ″) este însoțit de un bas de 150 mm (6 ″) potrivit. Driverul IsoFlareTM oferă radiații izotrope de energie, cu o directivitate constantă, oferind imagini stereo remarcabile, chiar în afara axei.

TONSIL ALTUS 280

Modelul Altus 280 este echipat cu o incinta solidă, întărită, care elimina reflexiile favorizând formarea undelor nedorite în interiorul incintei acustice. Sistemul reflex-bass care întărește gama de bas se bazează pe două porturi de rezonanță din fața incintei pentru a menține caracteristicile liniare ale bassului. Acestea vor suna bine indiferent de condițiile acustice existente în sala de ascultare sau locația boxelor.

TONSIL ALTUS 380

Boxe hi-end cu design si sunet spectaculos, putere mare si pret foarte accesibil. Incinte floorstand bass-reflex cu 3 difuzoare pe 3 căi. Condensatoare Mundorf Supreme şi terminale WBT. Finisaj piano gloss diverse culori RAL.

FYNE AUDIO f500

Fyne Audio F500 este o boxa hi-end ideala pentru camere mici si medii. Încorporând un port orientat în jos, energia bass-ului este distribuita uniform în cameră cu sistemul inovator BassTraxTM Tractrix

FYNE AUDIO F702

Boxele hi-end F702 de la Fyne Audio in stil elegant și contemporan. Distilează cele mai bune dintre noile tehnologii și expertizele Fyne Audio într-un design standard de podea. F702 îmbină un difuzor IsoFlare de 200 mm și un subwoofer multifiber de 200 mm într-o incinta eleganta, cu un dispersor BassTrax LF integrat în portul cu orientare în jos.

DAVIS ACOUSTICS BALTHUS 90

Sistem boxe hi-end floorstand bass-reflex cu 4 difuzoare pe 3 căi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *