Afișez toate cele 29 de rezultate

Pioneer VSX534

1.748 lei

Doar 1 rămase în stoc

Pioneer A-20-K

948 lei

• Stoc epuizat 📱📞

Amplificator Pioneer A-30-K

1.299 lei

• Stoc epuizat 📱📞

Casti Pioneer SE-MJ711

87 lei

• Stoc epuizat 📱📞

Sistem audio pioneer 5.1 HTP-076

4.879 lei

• Stoc epuizat 📱📞

Pioneer SC-LX801

8.999 lei

• Stoc epuizat 📱📞

Sistem Audio Compact Component Pioneer P1

2.899 lei

• Stoc epuizat 📱📞

PIONEER

Pioneer Romania – gama home hi-fi, boxe, amplificatoare, receivere home cinema

Pioneer Corporation este o companie japoneză cu o istorie îndelungată în producția de echipamente electronice, inclusiv produse audio și video. Fondată în 1938, s-a impus ca un lider mondial în domeniul electronicii de consum, inovând și dezvoltând produse pentru o gamă largă de industrii, inclusiv automotive, electronică de consum, și echipamente audio și video profesionale.

Iată câteva aspecte cheie despre Pioneer:

  • Sisteme Audio pentru Acasă și Auto: este cunoscută pentru sistemele sale audio pentru acasă și auto. Compania produce amplificatoare, receptoare stereo, playere de disc, difuzoare, subwoofere și sisteme audio integrate pentru utilizare în sistemele de divertisment la domiciliu și în mașini.
  • Receivere AV și Echipamente Home Theater: Pioneer produce receptoare AV și echipamente home theater pentru pasionații de filme și muzică. Aceste produse oferă funcții avansate de procesare audio și video, compatibilitate cu formatele de înaltă definiție și capacitatea de a crea experiențe audio-vizuale imersive.
  • Mixere DJ și Echipamente de Performanță: Pioneer este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente DJ din lume. Compania produce mixere DJ, playere CD și controlere digitale pentru DJ, precum și alte accesorii și echipamente de performanță pentru industria muzicală și de divertisment.
  • Inovație Tehnologică: Pioneer este recunoscută pentru inovațiile sale în domeniul audio și video. Compania investește în cercetare și dezvoltare pentru a aduce tehnologii avansate în produsele sale, cum ar fi tehnologia de amplificare, procesare digitală a semnalului, și compatibilitatea cu formatele audio și video de înaltă definiție.
  • Calitate și Durabilitate: Produsele Pioneer sunt cunoscute pentru calitatea și durabilitatea lor. Compania pune un accent deosebit pe controlul calității și proiectarea solidă pentru a asigura performanțe audio și video de înaltă calitate și fiabilitate în utilizare.

În concluzie, Pioneer este o marcă respectată și de încredere în industria audio și video, oferind o gamă largă de produse de înaltă calitate pentru consumatori și profesioniști din întreaga lume. Cu o istorie îndelungată de inovație și angajament față de excelență, continuă să fie o alegere populară printre cei pasionați de tehnologie și divertisment audio-vizual.