Afișez toate cele 2 rezultate

Classe DELTA 3 STEREO

69.999 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Classe DELTA 3 MONO

59.999 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Classe – amplificatoare high end

Classé este un producător canadian, lider în segmentul componentelor de înaltă calitate pentru home cinema și pentru studiouri profesionale de sunet. De la construcția primului nostru amplificator în 1980, pasiunea și angajamentul pe care le avem, ne-au inspirat cercetarea în dezvoltarea electronicelor personalizate și fără compromisuri.

Componentele Classé sunt dezvoltate de specialiști pentru o varietate de industrii, inclusiv electronice audio-video, analog și digitale, creare de software si aparatura, cat si de design industrial. Produsele noastre sunt concepute pentru iubitorii de muzică și filme, care apreciază frumusețea și eleganța. Obiectivele noastre pot fi exprimate într-un singur cuvânt: fidelitate. Ne străduim sa oferim simplitate in utilizare și un design distinctiv tuturor produselor Classé.

În Classe, folosim atât tehnici de asamblare automate, cât și manuale. Menținem o calitate ridicată, deoarece fiecare fază a procesului de producție este monitorizată, astfel se efectuează etape de inspecție și de testare. Componentele premium, care sunt adesea fabricate special pentru Classé, sporesc puterea și fiabilitatea produselor noastre. Ne mândrim cu realizarea unor astfel de echipamente avansate din punct de vedere tehnic și cu înalta apreciere a clienților noștri.