Subwoofer tavan 8 inch DAP CS-850S

565 lei

Doar 2 rămase în stoc

Boxe radioficare 100V incastrabile in tavan

Boxe  incastrabile in plafon sau tavan fals, difuzoare cu aspect discret, aproape invizibil, dar cu sunet placut si uniform. Aceste boxe de 100V sunt ideale pentru sonorizare in restaurante, cafenele, hoteluri, cu alte cuvinte domeniul HORECA. Sistemul de 70 sau 100v functioneaza cu transformator, pentru boxe la distante mari, fara a fi nevoie de amplificare multipla. Se pot sonoriza simultan mai multe zone, deci putem amplasa un numar mare de boxe 100V de tavan atat in local, cat si in toalete, holuri sau terase. In functie de designul localului dvs, puteti alege culaorea sau aspectul boxelor de tavan incastrate.

Concepute pentru a se potrivi armonios cu designul interior, aceste boxe oferă o modalitate discretă de a transforma orice loc într-un mediu sonor captivant. Descoperă o experiență audio remarcabilă cu boxele montate în tavan, poți crea un sunet imersiv și uniform, fără a compromite aspectul estetic al spațiului. Cu tehnologie avansată și performanță sonoră, aceste boxe devin alegerea evidentă pentru cei care apreciază calitatea sunetului în orice mediu

Alegeti din oferta noastra generoasa de boxe inastrabile in tavan de 100V si nu ezitati sa ne contactati pentru oferte personalizate.