Denon Home Sound Bar 550

3.240 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Denon DHT S716H, Soundbar

4.499 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Denon DHT S516H, Soundbar

3.399 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Denon DHT S416, Soundbar

1.899 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Denon DHT S316, Soundbar

1.499 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Soundbar JBL Bar 5.1 510W Surround

4.999 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Soundbar Harman Kardon Enchant 1300

4.816 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Harman Kardon Citation Bar

4.815 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Soundbar Polk Audio Signa S1, bluetooth

Original price was: 1.249 lei.Current price is: 1.079 lei.

• Stoc epuizat 📱📞

Denon DHT S216, Soundbar

Original price was: 1.199 lei.Current price is: 1.078 lei.

• Stoc epuizat 📱📞

Soundbar JBL Link Bar

1.899 lei

• Stoc epuizat 📱📞

POLK AUDIO SIGNA S4

1.699 lei

• Stoc epuizat 📱📞

Boxele tip soundbar sunt o varianta foarte practica de sistem home cinema sau pentru TV

Un soundbar este un sistem audio compact și totuși puternic, conceput pentru a îmbunătăți calitatea sunetului provenit de la televizoare, dispozitive de streaming, playere Blu-ray și alte surse de conținut video. Iată câteva aspecte importante despre soundbar-uri:

  • Design Compact și Elegant: Soundbar-urile sunt proiectate să fie subțiri și discrete, cu un design elegant care se potrivește perfect sub sau deasupra televizorului.
  • Îmbunătățirea Calității Sunetului TV: Principala funcție a unui soundbar este de a oferi o îmbunătățire semnificativă a calității sunetului furnizat de televizorul plat.
  • Instalare Simplă și Conectivitate Versatilă: Soundbar-urile sunt ușor de instalat, de obicei doar prin plasarea lor în fața sau deasupra televizorului și conectarea la acesta printr-un cablu audio (cum ar fi HDMI ARC, optic sau RCA).
  • Redare Surround Virtuală: Unele soundbar-uri sunt echipate cu tehnologii care creează o experiență de sunet surround virtual.
  • Opțiuni Suplimentare și Caracteristici Avansate: În funcție de model, soundbar-urile pot veni cu o varietate de caracteristici suplimentare, cum ar fi funcții de control vocal, controlul sunetului adaptiv, streaming audio încorporat, asistent virtual integrat și altele, pentru a oferi o experiență de divertisment mai completă și mai personalizată.
  • Compatibilitate cu Sistemele de Sunet Mai Mari: Unii producători oferă soundbar-uri care pot fi extinse și integrate în sisteme mai mari de sunet, adăugând difuzoare surround adiționale și chiar subwoofere pentru o experiență de sunet mai completă și mai imersivă.

Ideal acolo unde nu exista posibilitatea cablarii unei incaperi, un soundbar de calitate va aduce un sunet excelent. Constructia specifica a unei boxe sound-bar aduce un sunet spatial, datorita dispunerii unghiulare a difuzoarelor. Acompaniat de un subwoofer, rin varianta 2.1 sau 5.1, sistemul poate fi chiar spectaculos !

In afara de puterea totala a sistemului, dimensiunile si puterea difuzorului subwoofer-ului – cauta si functionalitati de ultima generatie ca spatialitatea Dolby Atmos, posibilitatea conectarii la servicii de streaming audio (Ex: TIDAL), Google Cast, DAC Hi-FI sau multiple intrari HDMI.

Variantele de conectivitate sunt multiple, de la bluetooth, AUX pana la intrare optica sau interafata wi-fi.

Vezi aici cele mai bune soundbar-uri si sisteme audio pentru TV de la Bose, Polk sau JBL