Afișez 1 - 40 din 80 de rezultate

Filtrează după preț

Visaton W200, 8 Ohm Difuzor 8 inch

230 lei

Doar 2 rămase în stoc

Boxa Sauna Visaton FR16

224 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Visaton WS17E

247 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Difuzor Visaton WS 20 E

346 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Visaton W300S, 8 ohm

834 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Tweeter Visaton G 25 FFL, 8 Ohm

599 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Visaton W 100 S 4 Ohm

269 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Difuzor Gama Larga Visaton B 200

1.423 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Difuzor fullrange 13cm Visaton FR13 4 ohm

140 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Difuzor 18 inch Visaton PAW 46

2.582 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Visaton Romania – cel mai bun pret la difuzoare si tweetere, calitate germana si stoc permanent. Distribuitor autorizat pentru Accesorii boxe si boxe plafon sau public adress. Este unul din cei mai prestigiosi producatori de difuzoare si componente acustice din lume.

Visaton este o companie germană specializată în producția și proiectarea de difuzoare și componente audio, cu o istorie îndelungată care se întinde pe mai mult de 70 de ani. Fondată în 1947, Visaton este cunoscută pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale, precum și pentru gama largă de difuzoare și accesorii audio pe care le oferă. Iată câteva aspecte cheie despre Visaton:

  • Difuzoare și Unități de Înaltă Frecvență: Visaton produce o varietate de difuzoare pentru diferite aplicații audio, inclusiv difuzoare pentru sisteme de sunet profesionale și casnice, difuzoare pentru mașini, difuzoare de înaltă performanță pentru studiouri de înregistrare și mixaj, precum și unități de înaltă frecvență precum tweeter-e și horn-uri.
  • Boxe și Sisteme Audio: Compania oferă, de asemenea, boxe complete și sisteme audio, care includ difuzoare încorporate în cutii acustice și sisteme audio complete pentru utilizare în sisteme stereo, home cinema, instalații fixe și evenimente live.
  • Accesorii Audio: Visaton produce și accesorii audio, cum ar fi filtre crossover, grile de protecție, porturi bass-reflex și alte componente necesare pentru construirea și instalarea sistemelor audio.
  • Inovație și Cercetare: Visaton are o echipă dedicată de ingineri și cercetători care lucrează la dezvoltarea de produse noi și îmbunătățirea tehnologiilor existente în domeniul audio. Compania este cunoscută pentru inovațiile sale în proiectarea difuzoarelor și pentru utilizarea materialelor și tehnologiilor avansate pentru a asigura performanțe audio de înaltă calitate.
  • Calitate și Fiabilitate: Produsele Visaton sunt cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor. Compania pune un accent deosebit pe controlul calității și proiectarea solidă pentru a oferi produse care să reziste la condiții riguroase de utilizare și să ofere o redare fidelă și clară a sunetului.

În concluzie, Visaton este o marcă respectată în industria audio, oferind o gamă largă de difuzoare și componente audio de înaltă calitate pentru diferite aplicații. Cu o istorie îndelungată de inovație și angajament față de excelență, Visaton continuă să fie o alegere populară pentru pasionații de sunet din întreaga lume.