Afișez 1 - 40 din 140 de rezultate

Sistem audio portabil JBL EON712 Bundle

5.765 lei

Doar 1 rămase în stoc

JBL

JBL in Romania – Cele mai bune preturi si reduceri la sisteme de boxe portabile active si pasive, casti si amplificatoare.

Conform Harman Audio, este unul dintre cei mai vechi si experimentati producatori de incinte acustice din intreaga lume. Iar succesul apare odata cu realizarea primului sistem de sonorizare pentru un film difuzat in cinematograre,

Ulterior, compania s-a implicat activ in toate domeniile de aplicatie ale difuzoarelor si boxelor, ajungand la peste 60% din piata aplicatiilor profesionale (studiouri, sali de concerte, cluburi, discoteci, stadioane etc). De asemenea la peste 80% din piata sistemelor de sonorizare pentru cinematografele certificate THX. JBL este astazi parte a Harman International Industries, proiecteaza si construieste echipament audio pentru consumatori, boxe pentru industria de divertisment si industria de automobile. Are zeci de ani de experienta in producerea echipamentelor de sali de concerte si locuri publice. Si o foloseste pentru a crea echipamente audio pentru consumatorii din intreaga lume.

Fie ca este vorba despre un film, un joc sau un concert, cu ajutorul echipamentelor audio JBL va puteti bucura de o claritate excelenta a sunetului. Conceptul Pro Sound Home, proprietar JBL, ofera utilizatorului acces la o calitate acustica comparabila cu cea standardizata in industria muzicii si a spectacolelor live.