Afișez 1 - 40 din 155 de rezultate

Bose FreeSpace 3S Bass B, Boxa Subwoofer Acoustimass

3.445 lei

Doar 1 rămase în stoc

BOSE Professional

Boxe si sisteme audio profesionale Bose Professional pentru restaurante sau home-cinema. Inovațiile se întind peste decenii, găsindu-și utilizarea în multe industrii, creând și transformând noi capitole în domeniul audio.

Bose Professional Corporation este o companie americană cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate în domeniul audio, cu o gamă variată de produse, inclusiv boxe, căști, sisteme audio pentru acasă și pentru mașini, sisteme de sunet portabile și tehnologii audio avansate. Fondată în 1964 de Dr. Amar G. Bose, compania și-a început activitatea în Massachusetts și și-a extins rapid prezența pe plan global.

Iată câteva aspecte cheie despre Bose Professional:

Difuzoare și Sisteme Audio: Bose produce o gamă largă de difuzoare și sisteme audio pentru acasă, inclusiv sisteme stereo, soundbar-uri, sisteme home cinema, difuzoare Bluetooth și sisteme multi-room. Acestea sunt cunoscute pentru design-ul lor elegant și performanța audio de înaltă calitate.

Căști și Sisteme de Sunet Personal: Compania oferă căști de înaltă calitate pentru ascultare personală, inclusiv căști supra-aurale, căști in-ear și căști de sport, precum și sisteme de sunet personal, cum ar fi sistemele de sunet pentru dormitor și căști de dormit.

Tehnologii Audio Avansate: Bose este cunoscut pentru tehnologiile sale inovatoare în domeniul audio, cum ar fi tehnologia de anulare a zgomotului (noise-cancelling) pentru căști, tehnologia de difuzare omnidirecțională pentru difuzoarele portabile și tehnologia de procesare audio pentru sistemele home cinema.

Produse pentru Automobile: Compania produce, de asemenea, sisteme de sunet pentru automobile, inclusiv sisteme audio premium și sisteme de sunet surround pentru vehicule de lux și modele de serie specială.

Angajamentul față de Inovație și Calitate: Bose are un angajament puternic față de inovație și calitate, investind în cercetare și dezvoltare pentru a crea produse audio de înaltă performanță. Produsele sale sunt recunoscute pentru sunetul lor clar, detaliat și bogat, precum și pentru fiabilitatea și durabilitatea lor.

În concluzie, Bose este o marcă de încredere și respectată în industria audio, oferind o gamă largă de produse de înaltă calitate pentru acasă, în mișcare și în alte medii. Cu o istorie îndelungată de inovație și angajament față de excelență, Bose continuă să fie o alegere populară printre consumatori și profesioniști din întreaga lume.