Filtrează după preț

Materiale fonoizolante pentru pereti, cladiri sau discoteci si cluburi, izolatie fonica si acustica

Placile fonoizolante se utilizeaza in structura peretilor si a tavanelor pentru imbunatatirea izolarii acustice la zgomot aerian. Aceste materile sunt indicate pentru izolarea fonica si termica a apartamentelor, caselor, restaurantelor, hotelurilor, cluburilor, halelor de productie, salilor de cinema, cabanelor din lemn, etc. Avem panouri acustice pentru izolatie fonica, sau role de folie fonoizolanta autoadeziva. Dispunem de orice variante de solutii fonoizolante profesionale, cu reducerea zgomotului pana la nivelul legal acceptat de autoritati. Realizam orice proiect cu materiale de fonoizolatie pentru izolatie fonica si acustica in sali de concerte si evenimente, cluburi, apartamenete sau spatii de productie. La noi in stoc sunt disponibile materiale fonoizolante cu grad mare de absobtie, din pluta sau alte materiale caracteristice

Materialele fonoizolante sunt utilizate pentru a reduce sau absorbi zgomotul și sunetele nedorite într-un spațiu, creând astfel un mediu mai liniștit și mai confortabil. Aceste materiale sunt utilizate într-o varietate de aplicații, de la construcția de studiouri de înregistrare și săli de concert la izolarea acustică a locuințelor, a birourilor și a altor spații în care este important să se controleze nivelul de zgomot.

Iată câteva dintre cele mai comune materiale fonoizolante utilizate:

  • Plăci fonoabsorbante: Acestea sunt plăci poroase, de obicei fabricate din materiale precum spuma fonoabsorbantă, fibră de sticlă sau burete acustic, care absorb sunetul și reduc ecoul într-un spațiu. Aceste plăci pot fi instalate pe pereți, tavan și alte suprafețe pentru a reduce reflexiile sonore și pentru a îmbunătăți calitatea sunetului.
  • Plăci fonoizolante, acestea sunt plăci dense și grele materiale, care sunt concepute pentru a bloca zgomotul și pentru a preveni transmiterea sunetului între spații. Ele sunt adesea utilizate în construcția pereților și a tavanelor pentru a izola acustic încăperile și pentru a reduce zgomotul din exterior.
  • Role de vată minerală fonoabsorbantă: Acestea sunt role de izolație fonoabsorbantă fabricate din vată minerală, care poate fi instalată în pereți, tavane și podele pentru a reduce sunetele și zgomotele indesejate. Vata minerală este un material dens și poros, care absoarbe sunetul și reduce transmiterea acestuia între spații.
  • Pavilioane acustice: Acestea sunt structuri speciale, care pot fi montate într-un spațiu pentru a îmbunătăți calitatea sunetului și pentru a controla ecoul. Pavilioanele acustice sunt adesea utilizate în săli de conferințe, studiouri de înregistrare și alte medii în care este importantă claritatea și inteligibilitatea sunetului.
  • Plăci de izolație fonică pentru podele: Acestea sunt plăci speciale, care sunt instalate sub podele pentru a reduce zgomotul și vibratiile transmise între etaje. Ele sunt fabricate din materiale fonoizolante dense și izolante, cum ar fi cauciucul, spuma poliuretanică sau alte materiale speciale pentru izolare fonică.

Acestea sunt doar câteva exemple de materiale fonoizolante disponibile pe piață. Alegerea materialului potrivit depinde de necesitățile specifice ale proiectului și de caracteristicile acustice ale spațiului în care va fi utilizat. Este recomandabil să consultați un specialist în acustică sau un consultant în domeniul construcțiilor pentru a determina ce materiale și soluții de izolare fonoizolantă sunt cele mai potrivite pentru nevoile dvs. specifice.