Afișez 1 - 40 din 121 de rezultate

Bureti Fonoabsorbanti N-akustik Classic Wedge 30, set 16 buc

245 lei299 lei

Doar 2 rămase în stoc

Materiale fonoabsorbante textile si din burete pentru interior, exterior sau Auto. Butete acustic cu proprietati fonoabsorbante sau basstrap pentru pereti de studio sau sali de spectacol.

Produsele din spuma poliuretanica flexibila (bureti antifonare acustici) se utilizeaza cu rol fonoabsorbant, fiind aplicate pe pereti sau/si tavane.
Acestea sunt folosite cu rol de imbunatatire a acusticii, in orice tip de incapere unde se doreste o absorbtie fonica optima, reducand reverberatia, in studiourile Radio TV, incaperi de repetitii muzicale, la capitonarea incintelor acustice cu rol de corectie acustica, showroom-uri pentru aparatura electronica si industriala. Avem orice variante de burete cofrat si materiale fonoabsorbante de antifonare cu design specific pentru fonoabsorbtia incaperilor. Aceste materiale pot fi aranjate in forme geometrice si pot fi vopsite la nevoie. Bass-trap-urile sunt unele din cele mai importante fonoabsorbante din incapere, acestea actionand asupra frecventelor joase. Comercializam materiale acustice de la branduri ca Eq Acoustics, Mega Acoustic, Sonitus si multe altele. Puteti alege materiale fonoabsorbante din oferta noastra online sau le puteti testa in magazin