Blog

Iluminat arhitectural LED: lumini exterior si interior pentru cladiri

Conceptul de iluminat Led arhitectural, atat de exterior cat si de interior, este un domeniu complex, care necesita aportul uor specialisti si designeri. Luminile pun in valoare particularitatile constructiilor si finisajelor, dar folosite gresit sau in exces pot avea un efect total opus.

Iata aici cateva recomandari de Corpuri de iluminat arhitecturale

In exterior pot fi iluminate fatade de cladiri, poduri, strazi sau parcuri si monumente. In interior pot fi iluminate artistic incaperi sau elemente separate, cum ar fi tablouri, finisaje sau obiecte de arta.

lumini arhitecturale

Iluminatul cu LED aduce un consum redus de energie si o mai mare versatilitate in controlul inteligent al iluminatului. Focalizarea fasciculului se face mai percis iar controlul culorilor si al temperaturii de culoare este mai facil.

Iluminat arhitectural LED exterior

Pentru exterior si mediu umed este obligatoriu sa folosim corpuri de iluminat cu izolatii IP specifice si sa ne asiguram ca optam pentru un brand conscrat. Iluminatul pentru exterior poate avea aplicatii din cele mai diverse. Insa indiferent daca facem un iluminat de cladiri, de monumente sau copaci seculari vom avea nevoie de aportul arhitectilor, designerilor si a inginerilor specializati in iluminat.

Odata cu integrarea tehnologiei LED, iluminatul pentru exterior a devenit cu mult mai facil, iar aplicatiile pot fi cu mult mai diverse. Controlul digital al culorilor sau a temperaturilor de culoare ne ajuta in a deveni creativi in orice proiect.

Echipa noastra va poate indruma in alegerea si proiectarea unui sistem de iluminat LED arhitectural. Nu ezitati sa ne contactati la 0785223232 sau pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *