Lista de produse după producătorM-AUDIO

M-Audio este unul dintre cele mai venerate nume din interfata cu computerul si solutiile de integrare in studio, produsele de la tastatura si controler, precum si hardware-ul muzical esential de la microfoane la monitoarele de studio.

M-Audio a fost fondata în 1988 sub numele de Midiman. Compania a fost initial implicata in proiectarea de solutii software si hardware concepute pentru a raspunde provocarilor legate de conectarea MIDI, audio si computere intr-un sistem pentru a facilita compunerea si productia de muzica bazata pe tehnologie electronica.


In 2000, MIDIman a debutat numele M-Audio pentru cea mai recenta gama de produse audio. Ei s-au bucurat de o crestere consistenta atat din interfata MIDI, cat si din categoriile hardware audio. In 2002, prima tastatura din seria Oxygen a lovit piata, stabilind noua categorie importanta de controler de tastatura portabil.


Compania a continuat sa se extinda, cu o linie de produse tot mai in crestere, distinsa de inginerie sofisticata, cu accent pe versatilitate si utilizare. M-Audio ofera acum produse de ultima generatie intr-o gama larga de categorii care servesc atat pietelor muzicale amateur cat si profesionale, inclusiv interfete MIDI, controlori de tastatura, masini de tambur, monitoare de inregistrare si subwoofere, casti si microfoane.

mai mult
M-Audio AV30 Studiophile

Set boxe de studio active

495,00 lei
Stoc Epuizat
Adauga in cos
Monitoare Active M-Audio AV40 Studiophile

Set boxe de studio active

599,00 lei
Stoc Epuizat
Adauga in cos
Monitoare Studio M-Audio BX5 D2

Set monitoare studio active

950,00 lei
Stoc Epuizat
Adauga in cos
Mackie MR5 mk3

Monitor studio

690,00 lei
Stoc Epuizat
Adauga in cos
Placa Audio M-Audio M-Track Quad

Placa de sunet

1 099,00 lei
Stoc Epuizat
Adauga in cos
Placa de Sunet M-Audio M-Track MkII

Interfata audio 2 canale

429,00 lei
Stoc Epuizat
Adauga in cos
M-Audio BX6 Carbon

670,00 lei
Stoc Epuizat
Adauga in cos
Rezultate 1 - 7 de 7 articole