Boxe portabile cu Bluetooth. Sau cum miroase ACDC...

Boxe portabile Bluetooth cu sigla ACDC, de ce și-ar lua cineva astfel de scule? Există un singur răspuns valabil: ca să asculte muzică. Boxele sunt într-adevăr în stil vintage, așa cam cum erau pe vremea marilor glorii ale muzicii rock. Ideea de boxă portabilă este una de când există chitara electrică.

boxa portabila bluetooth vintage cu logo ACDC

Că aceasta boxa se numește iDance nu are nicio relevanță pe lângă faptul că funcționează prin Bluetooth. (Pe vremuri erau Thomson și nu mergeau decât la 220!) Această conectivitate cu sistemele periferice este marele atuu al anilor pe care-i trăim. Astăzi, dacă un sistem audio ar fi lipsit de Bluetooth, wireless sau USB... practic are avea o valoare neglijabilă.

» Boxe portabile Bluetooth de la www.noiz.ro

Ceea ce, se pare, aduce însă un mare succes dispozitivului este aspectul său vintage. Producătorii au decis să facă tot posibilul pentru a lua fața cumpărătorilor de o anumită categorie. Prin interconectivitatea acestei boxe Bluetooth, ea se adresează fanilor de muzică și telefoane inteligente. Prin implantul de stil, cu numele muzicienilor și fulgerul devenit celebru, boxa portabilă cu ecoul ACDC se adresează celor ce, pe vremuri, dacă aveau astfel de scule ar fi fugit în pădure. De ce în pădure!? Veți înțelege...

Totuși, boxa portabilă cu Bluetooth, iDance, se adresează tuturor celor ce iubesc muzica bună. Și, bineînțeles, „The High Way to hell”, fără aluzii, că tot n-avem pe unde!

Boxa portabilă și boxerii de la ACDC

ACDC refuză așadar prin toate mijloacele să iasă din actualitate. O trupă care, poate mai vizibil decât altele, a reprezentat foarte bine genul de formație profesionistă de rock. Înființată ca să facă bani, care a făcut bani și care va face în continuare. Chiar și împrumutându-și logo-ul unor producători de boxe portabile cu Bluetooth.

ACDC este formația care a zăpăcit atât de bine mințile tinerilor de acum 30 de ani, încât aceștia erau în stare să se ducă în pădure să-și asculte idolii. Acolo poate ar fi fost lăsați în pace. Insistăm, dacă în acele timpuri ar fi existat boxe portabile care ar fi funcționat cu lejeritatea celor de astăzi, pădurile ar fi fost pline.

ACDC muzica rock

Cu imaginea australienilor făceau bani și formațiile rock românești și fotografii de pe vremuri. La concertele de hard-rock din vechile săli polivalente, cei din anturajul trupelor (mai mult sau mai puțin celebre) mergeau prin public și vindeau fotografii cu ACDC. Rețeta era garantată, astfel de fotografii nu se găseau chiar așa ușor. „Bravo” nu era la liber, pe vremea lui Ceaușescu era o revistă rău famată. Oricum, la ea aveau acces doar anumiți privilegiați ai regimului.

» Un clip video „mortal” cu ACDC

ACCD era, cu sau fără boxe portabile, atât de iubită în anii 80 încât autoritățile comuniste au lansat zvonul morții acestora. Se zicea că și-au pierdut viața într-un accident de avion. Iar cel care lansase acest zvon, de la microfonul radioului public, se dovedește a fi o autentică piele de „tobă premier”, căci încă se aude și refuză să se retragă definitiv.

Tot ce vreți să știți despre ACDC se găsește pe net. Ce nu veți ști decât de la rockerii bătrâni... veți afla dacă urmăriți blogul nostru. În timp, în pilule mici și zgomotoase.