Modalitati De Plata: 

1. Ramburs

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii produselor catre firma de curierat. 

Pentru persoanele juridice limita de plata prin ramburs este de 5000 ron pe zi.

Pentru persoanele fizice limita de plata prin ramburs este de 10000 ron pe zi.

2. Transfer bancar (OP) / Depunere numerar

Plata se face in baza unei facturi proforme emisa de catre MAG Studio SRL inainte de expedierea comenzii. Dupa confirmarea transferului bancar comanda va fi expediata.

SC ZEEDO MEDIA SRL CUI: RO32062869 Nr. Reg. Com: J40/9377/2013 IBAN: RO37 MIRO 0000 1389 8133 0101 Banca: ProCredit Bank suc. Victoria 

3. Online cu card bancar prin partenerul de plati online EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.  - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.  - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.