Blog

Cele mai bune boxe portabile 2021

În cele ce urmează ne propunem să prezentăm pe scurt unele dintre cele mai bune sisteme audio si boxe portabile cu bluetooth. Boxele portabile au aparut ca o consecinta a modului nostru de viata tot mai dinamic. Totusi nu am fi avut boxe portabile performante fara dezvoltarea tehnologiei acumulatoarelor.

De fapt, ce face un sistem audio portabil să fie popular!? Este o întrebare la care răspunsul simplu de bluetooth pare a nu fi satisfăcător. Uneori, un sistem audio portabil pare la început a fi o jucărie. Apoi, agenții comerciali îi schimbă sensul.

Deși pentru unii este greu de crezut, industria muzicii și a sistemelor audio profesionale sau dedicate s-a dezvoltat plecând de la o joacă. Sau de la chestiuni aparent colaterale. Despre sisteme audio karaoke, lansate prin anii 70, putem afirma că la început au fost o distracție. Menită să-i facă pe oameni să se simtă bine și să comande băuturi. Cine s-ar fi gândit la evoluția pe care au imprimat-o sistemelor audio de astăzi!?

Boxa portabila Blaupunkt PS05

Unul dintre cele mai bune sisteme audio portabile (cu bluetooth) este de fapt o boxă! Cel puțin pe plan local, și când spunem pe plan local ne referim la majoritatea magazinelor online de sisteme audio din România. Remarcabil nu!? Ei bine, este vorba de boxa cu bluetooth Blaupunkt PS05 disponibilă și la noi pe site, chiar mai multe informații aveți în categoria de boxe wireless cu bluetooth.

Blaupunkt PS05 Boxa portabila acumulator

Boxa se distinge prin multitudinea de functii si performate deosebite. Este destul de compacta, are putere mare, bass proeminent si acumulator suficient pentru 4-5 ore la volum mare. Are integrat microfon wireless si efect de lumini cu leduri, deci va transforma usor incaperea intr-o discoteca.

Kruger&Matz Explorer

Boxa cu microfon
Functionalitatea suplimentara este importanta si pentru boxele Bluetooth. In acest sens, boxa portabila Kruger&Matz Explorer este dotata cu un port USB suplimentar care iti permite sa incarci dispozitive externe. Produsul are de asemenea un microfon incorporat care iti va permite sa gestionezi apelurile vocale. In plus, acest model are si functia de True Wireless Stereo, datorita careia vei putea conecta doua boxe Explorer, dubland doza de muzica.

Explorer boxa portabila Kruger&Matz

Boxa wireless Explorer este un adevarat “mic gigant”. Este extrem de compacta, puternica, are mult bass si poate fi folosita in aer liber sau ploaie. De asemenea este cea mai ieftina boxa din gama sa.

Boxa portabila Showgear Venga-Mobile 12

Boxa cu microfon wireless UHF, troller, Player USB – vă oferă libertate deplină datorită bateriei încorporate. Microfonul vă permite să vorbiți publicului dvs. în orice loc. MP3 player-ul vă permite să redați orice melodie direct de pe cardul USB / SD. Mai mult decât atât, FM Tuner-ul vă permite să rămâneți la curent cu canalul dvs. preferat de radio. Mai mult, Venga Mobile 12 este echipat cu conectivitate completă pentru microfon sau orice alt semnal de linie extern, cum ar fi laptop, CD Player, MP3 Player și așa mai departe.

Venga-Mobile 12 boxa portabila Showgear

 

 

Boxa portabila cu putere mare (100W RMS, 200W muzicali), troller, acumulator, efect LED si microfon wireless. Este tot ce ai nevoie pentru un party reusit dar si pentru auditii acasa.

Fii la curent cu toate noutatile noastre si urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *