Afișez toate cele 3 rezultate

Yamaha MG20 XU, Mixer 20 canale

Original price was: 5.300 lei.Current price is: 5.260 lei.

Precomanda - SUNATI !! 📞

Yamaha MGP24X

5.019 lei

• Stoc epuizat 📱📞

Yamaha

Yamaha este un producator de top de boxe active, mixere audio, sisteme PA profesionale si instrumente muzicale.

Este o companie japoneză cu sediul în Hamamatsu, Japonia, care este cunoscută în întreaga lume pentru produsele sale din domeniul audio, inclusiv instrumente muzicale, echipamente audio și echipamente electronice de consum. Cu o istorie care se întinde pe mai mult de un secol, Yamaha s-a remarcat prin inovație și calitate în diferite segmente ale industriei muzicale și audio.

Iată câteva aspecte cheie despre Yamaha :

  • Instrumente Muzicale: Yamaha este cunoscută în primul rând pentru gama sa largă de instrumente muzicale, care include pianine, pianoforte, claviaturi, chitare, tobe și multe altele. Compania produce instrumente pentru începători, profesioniști și pentru utilizare comercială, cu un accent deosebit pe calitatea sunetului și performanța instrumentului.
  • Echipamente Audio: Yamaha produce o gamă largă de echipamente audio, inclusiv sisteme audio pentru acasă, receptoare AV, playere audio, amplificatoare, boxe, căști și sisteme audio portabile. Aceste produse sunt proiectate pentru a oferi o redare precisă și de înaltă calitate a sunetului, atât pentru ascultare de înaltă fidelitate, cât și pentru utilizare profesională.
  • Sisteme Audio Profesionale: Yamaha furnizează echipamente audio profesionale pentru diferite aplicații, inclusiv sisteme de sunet pentru concerte live, evenimente corporative, înregistrări de studio, instalații fixe în săli de concerte și teatre. Aceste sisteme sunt cunoscute pentru fiabilitatea și versatilitatea lor în utilizare.
  • Mixere și Echipamente de Înregistrare: Compania produce și mixere audio, console de mixaj și echipamente de înregistrare pentru utilizare în studio și înregistrări live. Aceste produse sunt utilizate de către inginerii de sunet și producătorii muzicali pentru a mixa și a înregistra sunetul în diferite medii și aplicații.
  • Tehnologie Avansată și Inovație: Yamaha este recunoscută pentru inovațiile sale în domeniul audio, inclusiv tehnologiile avansate de procesare audio, tehnologii de conectivitate și tehnologii de reproducere a sunetului. Compania investește în cercetare și dezvoltare pentru a aduce noi inovații în industria audio.

În concluzie, Yamaha Audio este o marcă respectată și de încredere în industria audio, oferind o gamă largă de produse de înaltă calitate și soluții audio pentru diferite aplicații. Cu o istorie îndelungată de inovație și angajament față de excelență, Yamaha continuă să fie o alegere populară pentru pasionații de sunet din întreaga lume.