Afișez toate cele 6 rezultate

OBSIDIAN NX 1

20.999 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

OBSIDIAN NX-K

2.049 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

OBSIDIAN NX TOUCH

3.099 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Interfata DMX Obsidian NX

1.739 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Obsidian Netron RDM6XL

2.299 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Obsidian NX-P

10.799 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Obsidian

Obsidian Control Systems combină peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea de soluții profesionale de control al iluminatului de divertisment pentru corpuri de iluminat automate și de teatru.

Pilonii nostri sunt:

Realizat de profesioniști – Software și hardware de control al luminii concepute pentru ca profesioniștii să exceleze la cel mai înalt nivel
Valoare ridicată – Tehnologie și design de vârf sunt accesibile prin furnizarea de soluții la prețuri accesibile
Intuitiv – Produsele noastre sunt ușor de utilizat – Indiferent dacă sunteți un director experimentat la cel mai înalt nivel, sau un programator care încă vă perfecționează, Obsidian creează produse având în vedere dvs.
Moștenirea echipei de dezvoltare de bază merge până în 1992, cu seria premiată de console de control CASE, consola de control MAXXYZ, serverele Eureka și Maxedia Media, platforma M-Series / M-PC până acum la începutul unei noi evoluții. a sistemelor de control al iluminatului. Produsele noastre sunt proiectate și întreținute de profesioniști în iluminat, oferind o gamă largă de controlere de iluminat, inclusiv opțiuni excelente de nivel de intrare. Utilizatorii pot vorbi direct cu echipa noastră inovatoare cu feedback și preocupări, deoarece ne facem produsele având în vedere utilizatorul.