Afișez toate cele 17 rezultate

Sistem boxe profesionale FBT Himaxx 60 + Dynacord Powermate 600

Original price was: 18.485 lei.Current price is: 17.544 lei.

Disponibil

Boxa Pasiva FBT Himaxx 60, Full-range 15 inch

Original price was: 4.198 lei.Current price is: 4.128 lei.

Disponibil

FBT X-LITE 115A

3.195 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

Boxa pasiva FBT J5

Original price was: 750 lei.Current price is: 720 lei.

Precomanda - SUNATI !! 📞

FBT X-LITE 10A

1.650 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

FBT J5A BK

Original price was: 1.340 lei.Current price is: 1.335 lei.

Precomanda - SUNATI !! 📞

FBT J15, boxa pasiva

1.800 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

FBT J12, boxa pasiva 12 inch

1.369 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

FBT X-LITE 12A, boxa activa

2.499 lei

Precomanda - SUNATI !! 📞

FBT MITUS 152

4.679 lei

• Stoc epuizat 📱📞

Subwoofer FBT Subline 118SA

8.530 lei

• Stoc epuizat 📱📞

Resigilat – FBT Himaxx 60

Original price was: 4.198 lei.Current price is: 3.895 lei.

• Stoc epuizat 📱📞

FBT

Boxe profesionale, pasive si active, pentru muzica live si dj, boxe line array pentru concerte FBT.

FBT (Fratelli Bertoni Treviso) este o companie italiană specializată în proiectarea și producția de echipamente audio profesionale. Fondată în 1963, este recunoscută pentru calitatea și inovația produselor sale, care includ boxe pasive și active, amplificatoare, mixere audio, monitoare de studio, și alte echipamente audio pentru diverse aplicații, precum sonorizare live, instalații fixe, studiouri de înregistrare și evenimente corporative. Iată câteva aspecte importante despre FBT:

Istorie și experiență: Cu o experiență de peste 50 de ani în industria audio, FBT este una dintre cele mai respectate și de încredere companii din domeniul echipamentelor audio profesionale. Compania și-a câștigat reputația prin producerea unor produse de înaltă calitate, fiabile și inovatoare.

Gama de produse: FBT oferă o gamă variată de produse audio, inclusiv boxe pasive și active pentru instalații fixe și sonorizare live, monitoare de studio, amplificatoare, mixere audio, microfoane și accesorii audio. Aceste produse sunt proiectate și fabricate pentru a satisface cerințele diverse ale utilizatorilor din diferite industrii și aplicații.

Inovație tehnologică: FBT investește în cercetare și dezvoltare pentru a aduce inovații tehnologice în produsele sale. Compania utilizează cele mai recente tehnologii și materiale de calitate pentru a asigura performanțe audio superioare și fiabilitate în timpul utilizării.

Calitatea sunetului: Produsele sunt cunoscute pentru calitatea sunetului lor excepțională. Boxele oferă o redare precisă a sunetului, cu o acustică clară, bas puternic și detalii bogate în frecvențe înalte și medii. Acestea sunt ideale pentru aplicații de înregistrare, mixaj și redare audio de înaltă fidelitate.

Durabilitate și fiabilitate: FBT pune un accent deosebit pe durabilitate și fiabilitate în proiectarea și fabricarea produselor sale. Echipamentele sunt construite pentru a rezista la utilizare intensivă în medii profesionale și oferă performanțe constante și fiabile în timp.

Asistență și suport: FBT oferă asistență tehnică și suport clienților săi, inclusiv consultanță pre-vânzare, instalare și service post-vânzare. Compania are o rețea extinsă de distribuitori și parteneri la nivel global, care oferă acces facil la produsele și serviciile sale în întreaga lume.

În concluzie, FBT este o companie de încredere și respectată în industria audio profesionistă, cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate, inovatoare și fiabile.