Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Bang & Oluffsen

Boxe si sisteme audio Bang & Oluffsen

În ciuda deciziei sale de a suspenda producția de componente separate, Bang & Oluffsen continuă să dezvolte și să comercializeze difuzoare. Difuzorul său emblematic, BeoLab 5, utilizează procesarea digitală a semnalului pentru a-și ajusta răspunsul în frecvență la camera și locația în care este amplasat. Driverele sale medii și înalte folosesc tehnologia lentilelor audio dezvoltată de Manny LaCarrubba de la Sausalito Audio pentru a răspândi sunetul pe o gamă de 180 de grade, pentru a umple camera, depășind limitările de gamă direcțională ale driverelor normale de medii și înalte și prevenind sunetul reflectându-se pe tavan și pe podea înainte de a ajunge la ascultător. B&O a achiziționat ulterior tehnologia lentilelor audio în 2007.

În 2003, Bang & Oluffsen a încheiat un acord cu Audi pentru a furniza un sistem de sunet avansat[11], iar în 2005 un sistem de sunet bazat pe BeoLab 5 cu amplificatoare de 1000 W a devenit disponibil modelului emblematic al Audi, A8.[12] Audi comercializează acest sistem de sunet folosind marca Bang & Olufsen. O caracteristică unică a acestui sistem de sunet sunt tweeterele sale motorizate care ies de pe tabloul de bord atunci când sistemul de sunet este pornit.

Tweeter la un Audi A8 de a treia generație

Audi a extins, de asemenea, sistemul de sunet avansat opțional la modelele A4, A5, A6, A7, A8, Q5, Q7, TT și R8. Este o opțiune de 6.300 USD pe A8/Q7.[13] B&O furnizează, de asemenea, sisteme de sunet pentru vehicule premium de ultimă generație, cum ar fi Aston Martin DBS, Rapide, BMW Seria 5, BMW Seria 5 Gran Turismo, BMW Seria 6, BMW M6, emblematic BMW Seria 7, BMW X5,[14] Mercedes – Modelele Benz AMG,[15] De asemenea, Ford a început să înlocuiască sistemele de sunet Sony din vehiculele lor cu sisteme audio B&O PLAY în modele noi, cum ar fi F-150 2018 revizuit și Ranger