Uncategorized

Bose Lanseaza Seria L1 Pro Portable Line Array

sisteme bose l1 pro

Framingham, MA (2 noiembrie 2020) – Bose Professional introduce astăzi sistemele portabile Bose L1 Pro. Avansarea la nivelul următor al unei categorii PA inventată de Bose acum 17 ani odată cu lansarea originalului L1. Sistemele L1 Pro deschid o nouă eră a sunetului în mișcare pentru compozitori, DJ mobili și formații. Cele trei noi sisteme – L1 Pro8, L1 Pro16 și L1 Pro32, cu două subwoofere la alegere – oferă o acoperire legendară orizontală de 180 de grade, împreună cu claritate și echilibru tonal de neegalat. Un design de woofer RaceTrack unic, integrat în subwooferele modulare L1 Pro8, L1 Pro16 și Bose Sub1 și Sub2, oferă un răspuns de bază extins și mai puțin volum. Mixerele multicanal încorporate oferă EQ, reverb și putere Phantom. In timp ce funcțiile de streaming Bluetooth si EQ ToneMatch, permit interpreților să se joace cu o calitate tonală de studio de înregistrare.

Aceste trei noi sisteme portabile PA sunt concepute pentru a oferi artiștilor alegeri. Pentru a se potrivi diferitelor stiluri și audiențe și oferă o soluție impresionantă pentru creatorii care reintroduc muzică live și experiențe sonore în locurile și platformele online din întreaga lume de astăzi. Sistemul Ultra-portabil L1 Pro8 oferă o soluție perfectă pentru spațiile intime. Portabilul L1 Pro16 funcționează excepțional în spații mici-medii. Iar performanța de vârf L1 Pro32 este un sistem portabil de neegalat pentru a distra publicul larg. Cu un design modular, fiecare sistem este ușor de ambalat, transportat și configurat. Iar această nouă generație oferă un raport cu adevărat uimitor dimensiune-performanță.

L1 Pro 8 – Acoperire generoasă

L1 Pro8 este incredibil de portabil, cântărind doar 17,7 kilograme. Un însoțitor ideal pentru spectacole în locuri mici, cum ar fi cafenelele. Designul subțire, plăcut vizual, permite interpreților să beneficieze de simplitatea configurării și claritatea supremă. Fiind cel mai portabil sistem L1 Pro, L1 Pro8 face ușor accesul de la vehicul la locul de desfășurare într-o singură călătorie. Linia în formă de C are opt drivere articulate de neodim de 2 ”; Acoperire orizontală de 180 de grade, cu dispersie verticală largă, permițând audienței să audă clar dacă este așezat sau în picioare, și chiar în afara părților extreme în locurile mici până la mijlocii Subwooferul integrat de 7 „× 13” are un driver RaceTrack de mare excursie; performanța rivalizează cu un woofer convențional de 12 ”cu o amprentă mai mică

L1 Pro 16 – Acoperire versatilă

L1 Pro16 echilibrează în mod expert puterea și portabilitatea, oferind un sistem simplificat cu ieșire ridicată și frecvență joasă extinsă. Cu o greutate de doar 24,4 kilograme, este potrivit pentru DJ, compozitori și grupuri mici care se desfășoară în cluburi și baruri de locații mici și mijlocii, utilizatorii beneficiind de un sistem portabil care oferă spațiu suplimentar într-un vehicul și pe scenă, alături de lățimea de bandă extinsă.

L1 Pro32 – Acoperire uniformă

Gama portabila de varf, L1 Pro32 este cea mai avansată gamă de linii portabile L1 vreodată. Subwooferele modulare Sub1 și Sub2 cântăresc 16,1 kilograme și respectiv 23,4 kilograme, ceea ce înseamnă că acest performer de top este puternic și portabil. Cu o claritate și o ieșire supremă, L1 Pro32 oferă DJ-urilor, compozitorilor și trupelor un sistem PA portabil de neegalat. Cu un bas puternic pentru locații și evenimente de dimensiuni medii până la mari, precum nunți și festivaluri.

sistem bose l1 pro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *