Blog

Mixer Dj ieftin vs profesional. Cum imi aleg mixerul

Ce este un mixer de dj ? Este un dispozitiv pentru gestionarea si reglarea unui sistem audio, care faciliteaza accesul la 2 sau mai multe surse de muzica si microfoane. Iefin sau scump, fera posibilitatea mixarii acestora, egalizare audio sau adaugarea unor efecte sonore.

Producatorii prestigiosi de mixere pt dj, cum sunt Pioneer, Numark, Denon, Dap Audio…etc, au adaugat in portofoliul lor si game de mixere entry level, cu componente calitative dar functii limitate.

Mixer dj ieftin

Pentru un dj incepator putem alege un mixer ieftin deoarece va ajuta la formarea auzului si nici nu va implica costuri inutile. Functile avansate ale unui mixer profesional vor fi implicit mult mai compatibile cu dj-ii profesionisti, care au acumulat experienta si cultura muzicala.

Mixer dj profesional

Mixerele profesionale pentru dj inseamna atat functii avansate cat si calitate superioara a componentelor. Asadar, acestea pot avea: preascultare avansata, iesiri balansate, placa de sunet digitala integrata, display LCD; fadere mari, egalizor cu 3 benzi pe fiecere canal, iesire inregistrare, interfata USB, Software cu diferite interfete, etc..

Vezi aici cele mai „hot” variante de mixere dj

In cazul in care se mixeaza de pe vinyl si vom avea nevoie de intrari PHONO. Recomandam alegerea atenta a unui mixer calitativ de la un brand cunoscut.

mixer dj ieftin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *