Blog

Microfon wireless ieftin ? bun ? cum alegem

Microfon wireless ieftin si bun

Cautarea unui microfon wireless ieftin si bun, adica ideal, este in continua crestere in online

Conceptul de microfon wireless a captat tot mai mult interesul, atat in randul pasionatilor de perteceri cat si muzicienilor si prezentatorilor. Este greu de identificat care sunt cele mai bune microfoane wireless. Acestea fiind produse de majoritatea producatorilor de top, cum ar fi Shure, Sennheiser sau AKG.

In general, toti producatorii au introdus si modele low-cost, un minim standard de calitate, care ar putea trece ca „ieftin si bun”.

Microfoanele wireless se diferenteaza prin destinatia lor (de mana, tip headset sau de instrument), si prin modul de transmisie (VHF, UHF sau digital)

Microfoane wireless profesionale OMNITRONIC WM-224 ieftine

Microfon cu fir vs microfon wireless

Un microfon cu fir este, în general, acceptat ca fiind mai bun. Atât timp cât cablurile sunt de înaltă calitate, semnalul va fi mai puternic, cu o integritate absolută, deoarece nu există nicio modalitate de a interveni.

Un microfon wireless poate fi supus altor unde care se traversează pe calea sa. Si, întrucât tind să aibă o rază de transmisie generoasă și multe dispozitive moderne funcționează cu wireless în timpurile moderne, acest lucru poate fi uneori problematic. Dar producătorii încearcă de obicei să contracareze acest lucru în aspectele tehnice ale ingineriei receptorului.

Vezi cele mai bune oferte de MICROFOANE WIRELESS

Există multe scenarii, performanțe în direct și altfel unde o opțiune wireless este esențială. Ele permit mult mai multă libertate de mișcare fără obstacole de cabluri. Acest lucru le face ideale pentru etape și audiențe mai mari, fără a avea probleme de metri interminabili de cablu aflat în jurul locului.

Celălalt beneficiu de a avea un microfon wireless este o apariție mai ordonată. Dacă te afli în spatele sau în fața unei camere, nu numai că te eliberezi în termeni de a fi mai puțin restricționat, dar publicul nu vede firele.

La ce sa fim atenti atunci cand cumparam un microfon wireless atat ieftin cat si profesional

De luat în considerare dacă microfoanele sunt destinate cântării, vorbirii, comentării sau poate un pic din toate. Există multe moduri diferite de preluare a microfoanelor și fiecare este potrivit pentru lucruri diferite.

Majoritatea microfoanelor sunt uni-direcționale, ceea ce înseamnă că preiau direct în fața lor (sau deasupra). Ceea ce înseamnă că trebuie să fie orientate catre sursă. Acest model se numește cardioid. Acest lucru se datorează faptului că forma câmpului magnetic generat de componentele microfoanelor seamănă cu o formă a inimii. Deși vorbind în termeni tridimensionali, este de asemenea, uneori, denumit în formă de măr. Acesta este un model de microfon bun pentru a izola ceea ce doriți să redati, mai degrabă decât o atmosferă de fundal generală.

Sistemele wireless se bazează pe funcționarea bateriei. De obicei una sau uneori ambele părți vor avea o baterie reîncărcabilă încorporată. Unele seturi vor avea nevoie de înlocuirea constantă a bateriei, care poate fi costisitoare cu utilizarea pe termen lung. Dacă funcțiile Bluetooth sunt importante pentru tine, atunci ar trebui să cauți un sistem care să fie compatibil. Cu toate acestea, un sfat, deoarece multe persoane poartă propriile dispozitive Bluetooth, semnalul poate fi supus unei stabilități mai mici.

Dacă doriți să investiți în ceva pentru uz profesional, ar trebui să fiți pregătiți să faceți o investitie mai mare. Din recenziile de astăzi, recomandăm cu mare încredere seturile Shure, AKG și Sennheiser ca fiind unele dintre cele mai vechi companii din industrie și producători de produse care au stabilit și ridicat continuu standardele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *