Blog

Highlite Romania – dealer Showtec, Dap Audio, Artecta, Infinity

Compania Highlite este in Romania prin Mag Studio, distribuitor Showtec sau Dap

Highlite International are sediul în Kerkrade și a fost fondată în anii 90 de către Huub și Conny de la Haije. A inceput cu un container de echipamente de spectacole si a devenit de atunci o companie care livrează produsele în peste 70 de țări. Highlite este unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente de spectacole în domeniul echipamentelor de sunet.

Mărci

Gama de produse Highlite poate fi împărțită în cinci mărci principale:

  • Showtec (echipamente de iluminat)
  • Infinity (echipamente de iluminat high-end)
  • DAP Audio (echipamente audio, control și mixaj audio)
  • DMT (tehnologie video)
  • Artecta (iluminare arhitectonică)

Gama de produse Showtec este rafinată și adaptată continuu de către inginerii noștri, la cele mai noi evoluții în domeniul tehnologiei de iluminare.

Infinity oferă pieței produse de lumină inteligentă de înaltă clasă. Caracteristicile inteligente și corpurile de iluminat robuste sunt principalele caracteristici.

Segmentul DAP Audio a cunoscut recent introducerea noii serii CORE. Această serie pentru DJ, cuprinde o colecție de console de mixare, CD playere, playere media și controlere midi.

DMT oferă cele mai noi ecrane de pixeli care încorporează cea mai nouă tehnologie pentru performanțe îmbunătățite la niveluri de preț mai accesibile.

Artecta, arta iluminării, este una dintre poveștile de succes ale Highlite. Cererea de opțiuni de iluminat de înaltă calitate, inovatoare și proiectate artistic crește continuu. Cu Artecta, Highlite și a unit forțele cu companii precum Bridgelux (VS), Cree (VS) și EldoLED (NL) pentru a aduce și mai atractive opțiuni de iluminare LED pe piața arhitectonică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *