Blog

Epic Society – Epic Vara – Un proiect Noiz in parteneriat cu Mixlight

Epic society este unul din cele mai importante proiecte cu care ne mandrim. Fiind de asemenea unul din cele mai importante cluburi din Romania.

Clubul outdoor Epic vara a fost ales intre primele 5 cluburi din lume de catre Restaurant and Bar Design Awards la Londra in 2016.

Epic Society este casa oamenilor cu spirit liber. Îi unește pe cei îndrăgostiți de muzică, care împărtășesc valori comune și aceleași weekenduri fara somn. Este o comunitate care transformă străinii în prieteni și prieteni în familie.

Prospețimea Epic Vara aduce un flux rece în nopțile de vară. Structura din lemn și recuzita marină aduc publicul într-o atmosferă ralaxata. Aerul și culorile se amestecă în pași de dans, pentru a crea amintiri de neuitat. Când doriți să va retrageti undeva în liniște, să întâlniți oameni noi și să împărtășiți un zâmbet, Epic Garden este chiar alături.

In colaborare cu cei de la Mixlight, la Epic am realizat sonorizarea, iluminarea ambientala, luminile de club si displayuri led.

Sonorizarea clubului

Datorita cerintelor complexe ale acestui club, a fost o mare provocare sa integram o multitudine de echipamente puternice. Astfel incat ele sa ramana discrete si doar efectul lor sa fie optim.

Pentru sonorizare am folosit seria de boxe Studio-M HDX, dezvoltate special pt cluburi si locatii care necesita sunet puternic, cu dispersie uniforma si caracteristica soft.

Sistemul de lumini

Sistemul de lumini a fost realizat cu seriile superioare de movingheaduri si efecte de la Showtec si Infinity. Setupul DMX a fost un pas dificil. Luminile ambientale evidentiaza elementele de design. Luminile de club avand atat rol de show pentru dj cat si sarcina iluminarii de scena pt concerte live.

Ecranele LED

Cei de la Mixlight au realizat un ansamblu de ecrane LED de ultima generatie. Cu rezolutie P4 pentru o imagine full-hd dar si ecrane transparente de ultima tehnologie acolo unde decorurile nu puteau fi acoperite. Ecranele au fost de asemenea setate pt a respecta cromatica clubului si pt a se sincroniza cu tot sistemul de lumini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *