Blog

Difuzoare bass, medii – cum alegem

Difuzoare - bass, medii - cum alegem

Difuzoare bass, medii, cum alegem

In general, difuzoarele audio funcționează pe aceleași principii încă de când au fost inventate.

Difuzorul este traductor electroacustic care transformă semnalele audio electrice în vibrații pe care le percepem ca sunete. Această transformare se face prin mai multe sisteme și anume : electromagnetic, electrodinamic, piezoelectric și electrostatic.

Constructiv, difuzorul are o parte fixă, carcasa, care susține partea mobilă.

Accesati lista noastra cu Difuzoare de Bass si medii

Alegerea unui difuzor în construcția boxelor trebuie sa tina cont de multe variabile. Primul pas este stabilirea destinației pt care difuzorul va fi folosit.

De exemplu, dacă incinta folosita este una compacta și dorim frecvente de bass puternic, va trebui sa alegem un difuzor cu membrana densa, cu deplasare mare a membranei,  cu parametrii t-s specifici, cum ar fi Xmax mare sau qts cat mai mic.

Difuzoare bas-medii cum alegem

Un difuzor cu caracteristica de medii va trebui sa conțină o membrana și sistem mobil cat mai ușoare,  pt obtinera dinamicii dorițe. Difuzoarele pt frecvente medii vor fi utilizate in incinte pe 3 sau mai multe cai, dar exista si variantele in care putem folosi difuzoare de medii-joase completate de tweetere cu frecvente extinse si inspre frecvetele medii.

Pentru alegerea difuzoarelor potrivite proiectului sau pentru inlocuirea corecta a difuzoarelor defecte, echipa noastra va sta la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *