Blog

Distribuitori Sisteme audio complete

Distribuitori Sisteme audio complete

Mag Studio, furnizor de sisteme audio

Mag Studio SRL Timișoara produce și comercializează sisteme audio complete, profesionale sau accesorii și echipamente muzicale de sonorizare. Începând cu 2004 ne-am făcut loc pe piața din România în tot ceea ce înseamnă sisteme audio profesionale precum și sistemele de lumini. Suntem un fenomen interesant și original în ceea ce privește echipamentele de sonorizări audio.

Producem și obținem satisfacții pentru ceea ce realizăm sub numele nostru. Înainte de a vă introduce în tematica generală a sistemelor și echipamentelor audio distribuite de noi, vă facem cunoștință cu producția noastră originală, produsă și comercializată ca fiind marca noastră.

Boxe Studio-M

Producția de boxe marca Studio-M a început chiar din 2004. Suntem încântați că am reușit să punem în valoare peste 35 de modele originale.

boxe studio-m
Boxe pentru sisteme audio direct din magazinul nostru

Este o realizare deosebită că am pornit de la o producție derulată într-un garaj și am ajuns la o hală de 1.100 mp. Că am reușit deja să vindem peste 6.000 de boxe.

Sperăm că foarte curând vom pune pe picioare și propria producție de sisteme audio profesionale.

Sisteme de LED-uri Mixlight

Suntem îndrăzneți și am mers mai departe. Abordăm cu profesionalism dotările pentru petrecerile private sau arhitectura luminoasă a unui club, a unei săli cu estetică acustică și arhitectură integrată cu iluminarea pe bază de LED.

proiector cu LED
Proiectoare cu LED, alte sisteme de lumini inteligente, produse de noi…

Lumina inteligentă este deja al doilea nostru atu cu care ieșim în față. Și de ce să nu recunoaștem!? Vrem să fim cât mai importanți pe această piață. Din 2011 avem un grup specializat doar pentru lucrăprile de iluminat cu LED. Sunt un fel de oameni care sclipesc inteligent.

Echipamente de sonorizare de la „light” la „profi”

Suntem firma care oferă esențialul pentru sonorizarea sau iluminarea unui spațiu ambiental. Oferim soluții complete pentru orice club, indiferent cât de select ar fi acesta. Putem asigura sonorizări ambientale sau de putere pentru un spectru larg de activități. După cum veți înțelege mai jos, am putea fi soluția perfectă în amenajarea acustică și luminoasă a aproape oricărei manifestări sau spațiu pentru relaxare.

sisteme audio
Sisteme audio complete si profesionale

Echipamentele și soluțiile acustice oferite de Mag Studio SRL din Timișoara sunt potrivite și pot fi calibrate la mari centre comerciale, săli de spectacole sau săli pentru conferințe. Putem asigura sonorizarea sau radioficarea interioară/exterioară la manifestări în aer liber dar și a evenimentelor festive din spații închise.

Așadar, indiferent că e un party privat sau concert pe stadion, produsele livrate de noi fac față. Și, încă, mai mult: avem capacitatea de a oferi și echipamente fine, pentru studiouri de înregistrări sau emisiuni radio-tv.

Mag Sudio SRL nu este un simplu furnizor de echipamente electronice pentru produs și ascultat muzica, de sisteme audio profesionale sau pentru folosințe domestice. Ne-am dezvoltat punând bazele unei producții originale sau de înaltă tehnologie. Produsele noastre sunt realizate cu piese importate direct și din surse de încredere. Astfel, putem oferi prețuri mici și calitate certificată.

Iar în ceea ce privește mărcile consacrate, ne-am orientat spre distribuția autorizată a unor branduri prestigioase. Avem relații contractuale directe și suntem parteneri de încredere pentru:

  • JBL, microfoane, căști și difuzoare;
  • Audio și Mixere profesionale de la SoundCraft
  • Amplificatoare profesionale de la Crown
  • AKG, căști cu o calitate execelentă a sunetului;
  • Difuzoare și tweetere de la P-audio
  • Soluții profesioniste și sisteme audio de la Ecler
  • Sisteme audio și muzicale complete de la Thomann
  • Accesorii pentru sisteme audio profesionale de la M-audio
  • Conectica necesară oricărui sistem audio pentru a fi complet de la Neutrik
  • Celebrele sisteme de la Pioneer

Dar nu ne limităm doar la acestea. Suntem distribuitori și pentru alte mărci precum Stairville, American DJ, Apart, Bespeco, Denon, DBX, Lexicon, Eminence, RCF, Selenium, etc.

Sisteme audio cu garanții adevătrate

Vă garantăm că aveți strădania noastră în a vă oferi cel mai bun preț. Plecând de la cel mai mic accesoriu și până la cel mai complex sistem audio. Totuși, vă invităm să studiați și ofertele de pe alte site-uri, din alte magazine online. Pentru a vă convinge, evident.

În ceea ce privește garanția pentru produsele muzicale, accesoriile și în general orice cumpărați de la noi, aveți un interval generos. Oferim garanție pentru orice produs cumpărat de la noi, apoi doi ani de garanție pentru produse cu marca STUDIO-M.

Mergem mai departe și oferim 3 ani de garanție pentru un sistem audio complex. Aveți posibilitatea extinderii până la 5 ani! Aveți ocazia să returnați produsul în 48 de ore, dacă acesta nu vă mulțumește .

Constanță și performanță

Suntem ceea ce suntem datorită încrederii pe care ați avut-o în noi, voi, prietenii noștri dragi. Am ajuns unde suntem datorită susținătorilor noștri, datorită celor care au avut încredere în sistemele audio și echipamentele produse sau comercializate de noi.

Tuturor celor care ne-au copleșit cu simpatia lor, cu loialitatea și încrederea în tenecitatea noastră, le mulțumim din tot sufletul. Și le promitem că vor avea, mai departe, în noi, un furnizor și sfătuitor de bună credință. Vom continua să furnizăm sistemul audio care vă este necesar, echipamentul, boxele și conectica necesară afacerilor voastre.

Tuturor celor care credeți în noi, vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *