Blog

Consola dj ieftina sau profesionala ? Cum aleg

Consola dj ieftina sau profesionala

Alege corect o consola dj ieftina sau profesionala

Consolele pentru dj sunt evolutia vechilor cd-playere si datorita sofware-ului aduc toate functiile necesare dj-ilor la indemana tuturor.

O consolă DJ este un echipament folosit de DJ (disc-jochei) pentru a controla și manipula piesele audio în timpul unei prestatii live. Consolele DJ includ de obicei un mixer, care permite DJ-ului să ajusteze volumul, EQ și alte proprietăți audio ale pieselor redate, precum și cel puțin două platine sau CDJ-uri (CD player) pentru redarea și mixarea pieselor. Unele console DJ includ, de asemenea, efecte încorporate, cum ar fi reverb și delay, și pot avea capacitatea de a se conecta la dispozitive externe, cum ar fi laptopuri sau smartphone-uri, pentru a accesa bibliotecile de muzică digitală. Controlerele DJ devin din ce în ce mai populare, care sunt versiuni mai mici, mai portabile ale consolelor DJ tradiționale și se conectează la un computer sau laptop pentru a controla software-ul audio digital.

consola dj incepatori

Preturile incep de la nivel foarte mic pana la mii de euro, oferind variante pt orice nivel. Alegerea unei console ar trebui sa tina cont de nivelul tehnic si de aplicatiile probabile ale fiecarui Dj. O consola scumpa si super-dotata nu va fi implicit si solutia ideala pt un dj incepator sau amator. De stiut este ca aproape toate consolele contin functiile de baza, necesare pt un mix corect. Pitch control, seamless loop, cue point, scratch sau sync ar trebui sa acopere nevoile unui dj incepator sau amator.

Cea mai buna Consola Dj

Este un termen subiectiv, deoarece vorbim despre ceva foarte personal, care pt fiecare dj poate reprezenta ceva diferit. Tptusi vom incerca sa punem in balanta atat performantele cost-performanta cat si nivekul echiparii la diferite modele foarte populare.

Iata cateva exemple de console ieftine:

Pioneer DDJ400

consola dj ieftina pioneer

Consola compacta foarte practica, pt Rekordbox, aspect stil Club similar cu cel al CDJ-2000NXS2 si DJM-900NXS2

Pioneer DDJ-SB3 – o consola dj ieftina si buna

Consola DJ cu 2 canale pentru Serato DJ Lite – Un controller ideal pentru incepatori care doresc sa-si perfectioneze abilitatile,  cu aspect in stil profesional inspirat din gama de top DDJ-S Pioneer

Pioneer DDJ1000

O consola profesionala cu Fadere Magvel atestate ca cele mai bune din lume si Efecte suplimentare: Beat FX, Enigma Jet, Mobius Saw, Mobius Triangle si Low Cut Echo

Pt alegerea corecta a unei console dj, echipa noiz va sta la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *